Werving en selectie actie

Werving en selectie aanbieding

Intermediair uitzendbureau heeft in Q4 2019 een mooie aanbieding voor de werving en selectie van jullie kandidaten. We geven een korting van 20% op de reguliere fee van 18% van het jaarsalaris (% op fulltime basis van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld).

Voorwaarden

*Korting geldt voor vacatures die voor 1 januari 2020 zijn uitgezet.
*No cure no pay.
*50% facturatie week van de startdatum.
*50% facturatie na de proeftijd (bij gebleken geschiktheid).
*Garantieregeling van 6 maanden (indien kandidaat na proeftijd maar binnen 6 maanden stopt kosteloze nieuwe werving).

Werving en selectie proces

Om tot een goede werving en selectie te komen werken wij vanuit een gedegen proces. Dit doen wij aan de hand van de volgende stappen.

1 Inventarisatie (in kaart brengen cultuur, profiel, arbeidsvoorwaarden en afstemmen proces en tijdspad)
2 Werving (doelgroep- en markt analyse, opstellen wervingsplan, schrijven van wervende vacaturetekst, actief benaderen latent zoekende kandidaten)
3 Selectie (CV selectie, gesprekken, referenties, opstellen profielschets kandidaat, winnend aanbod voor kandidaat opstellen)
4 Voorstellen (Voorstellen kandidaat aan de hand van cv en profielschets, organiseren sollicitatiegesprekken, definitieve afstemming arbeidsvoorwaarden, startdatum afstemmen, evaluaties inplannen)

Krappe arbeidsmarkt

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het moeilijk de juiste kandidaat te vinden. Uit onderzoek blijkt echter dat meer dan 60% van de werkenden latent zoekend is. Deze groep staat mogelijk open voor een nieuwe uitdaging. Een groep die “verleid” moet worden met een mooie nieuwe passende baan en de zekerheid van een contract.

Werving en selectie

Intermediair uitzendbureau is gespecialiseerd in het vinden en verleiden van deze groep latent zoekenden. We zoeken de juiste kandidaat voor jullie organisatie aan de hand van een zorgvuldig opgestelde profielschets. Na het werving en selectie proces kan de kandidaat direct bij jullie op contract zodat deze contractzekerheid heeft en eerder bereid is zijn huidige baan op te zeggen. Intermediair rekent daar een werving en selectie fee voor.

Contact

Wil je meer informatie over onze dienstverlening, of een vacature bij ons uitzetten, neem dan contact op met de vestiging bij jou in de buurt.