Blog 16 september, 2019

Intermediair Uitzendbureau in een nieuw ‘jasje’!

Met trots lanceren wij onze nieuwe huisstijl en vernieuwde website van Intermediair Uitzendbureau! De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een nieuwe huisstijl, een nieuwe website en de verbouwing van ons huidige pand aan de Kalverstraat in Apeldoorn. En het resultaat mag er zijn! De nieuwe huisstijl en website geven goed weer wie wij zijn als organisatie.

Nieuwe huisstijl
De uitzendbranche is, net als ons, volop in beweging. De afgelopen jaren zijn wij als organisatie flink gegroeid. Dit heeft er toe geleid dat onze identiteit zich ook verder heeft ontwikkeld en daar hoort een fris en modern uiterlijk bij. Onze huidige huisstijl was verouderd en sloot niet meer goed aan bij wie wij zijn als organisatie. De nieuwe huisstijl is volledig geïnspireerd op onze kernwaarden en laat zien waar wij voor staan; we steken de handen uit de mouwen (energie). Zowel voor de kandidaat als voor de opdrachtgever. Dit doen we vol passie en pure inzet (resoluut). We nemen de tijd voor je, kennen elkaar (eigen) en gaan geen uitdaging uit de weg (inventief). Samen gaan we voor die baan! Deze gedrevenheid en energie is onze kracht en komt terug in onze nieuwe huisstijl.

De vernieuwde website
Wekelijks bezoeken veel werkzoekenden onze website. Het vinden van een baan begint tegenwoordig online. Daarom is het belangrijk om online goed vindbaar te zijn en te blijven. De vernieuwde website is volledig gericht op de bezoeker. Naast dat de website fris en modern oogt, is het veel persoonlijker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Of je nu achter je laptop, tablet of mobiel zit, het is voor werkzoekenden nu nog makkelijker om een passende baan te vinden.

Met de nieuwe uitstraling en vernieuwde website zijn wij klaar voor de toekomst. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de nieuwe website op www.i-u.nl.