Branches waar we ons in vastbijten

Kantoor

Bouw

Industrie

Gaan met die baan!

Intermediair Uitzendbureau is sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. We hebben connecties met de beste en leukste werkgevers in de regio. Bovendien zijn we op de hoogte van ontwikkelingen binnen diverse werkgebieden en weten we alles van de lokale arbeidsmarkt. We zijn gespecialiseerd in diverse branches. Je ziet ze hierboven. Maar ook in onderstaande branches zijn we meer dan thuis. Doeners met karakter gezocht! Klaar om je samen met ons vast te bijten in werk?

Horeca

Werken in de horeca? Dan heb je karakter! Je bent lekker praktisch ingesteld en werkt graag met je handen. Je bent gastvrij, flexibel én super enthousiast. Een echte aanpakker.

Lees meer

Techniek

Kun jij zelfstandig werken? Ben je een echte aanpakker en op zoek naar een baan in de techniek? Als VCU-gecertificeerd bureau staan we sterk in uitzendwerk in de techniek.

Lees meer

Logistiek

Pak jij met precisie die pallets van de hoogste stelling? Of ken jij het magazijn binnen no-time op je duimpje? Dan is werken in de logistiek  jouw ding.

Lees meer

Gezondheidszorg

Werken in de gezondheidszorg? Een dankbare taak! Met jouw ondersteuning lever je een belangrijke bijdrage in het belang van de cliënt. Doeners gezocht!

Lees meer
In welke richting je ook werkt zoekt, wij zorgen dat jij succes boekt!