Onze kracht

Uitzendbureau met karakter

Wij zijn Intermediair Uitzendbureau en wij bijten ons vast in werk. We zijn onderdeel van IU groep – een collectief in personeelsdiensten. Het belang van onze opdrachtgevers en baanzoekenden stellen wij sinds 1986 centraal. Al ruim 30 jaar lang. Hoe wij dat doen? Wij geloven in de kracht van samen, in de kracht van een team. Dat klinkt misschien wollig – is het niet! Het betekent dat je op ons kunt rekenen. Dat we de tijd voor je nemen. Dat we begaan met je zijn en vooral dat we willen dat het je goed gaat. Gewoon, dat het close voelt. Je kunt altijd bij ons binnenlopen – voor een kop koffie of voor een goed gesprek. Of je nu op zoek bent naar een baan of jouw baan al gevonden hebt. Of wanneer je als organisatie op zoek bent naar de ideale kandidaat en wilt onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. We staan naast je en vormen een team. Een sterk team.

Uit sterk hout gesneden

Met vestigingen in Apeldoorn, Deventer, Epe en Zwolle is onze energie niet meer weg te denken uit de regio. We zijn thuis in onze lokale arbeidsmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk. We kennen elkaar en weten precies wat er speelt, dat voelt eigen. Daar sluiten we ons denken en doen op aan. Over ‘doen’ gesproken: we steken de handen onvoorwaardelijk uit de mouwen. We houden van karakter en pit en zijn lekker doortastend en resoluut. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Creatief en ondernemend als we zijn vinden we een oplossing voor elk vraagstuk. Inventief, noemen we dat. Ben jij uit hetzelfde hout gesneden? Welkom in ons sterke team. Baan? Gaan!

Kwaliteit

Intermediair uitzendbureau is aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen(ABU). Ook zijn wij gecertificeerd volgens de Norm van de Stichting Normering Arbeid (NEN 4400-1) en hebben wij het VCU-certificaat. Bovendien hebben we een eigen garantie in dienstverlening: afspraak is afspraak. Minstens zo belangrijk, als je het ons vraagt.

50+ baanzoeker?

Vijftigplusser en op zoek naar een baan? Ook dan staan we bij Intermediair Uitzendbureau voor je klaar. 50+ Werkt is onderdeel van IU groep en heeft plek voor je plus. Want met de plus komt de ervaring en deskundigheid. We snappen dat het opbouwen van een vertrouwensband belangrijk is voor een frisse blik op de toekomst. We snappen dat er soms een drempel is. En wat we vooral doen? We motiveren. Zodat we samen voor succes kunnen gaan. Samen gaan we voor die baan!