Persoonlijk baanadvies

Je ideale baan? Wij gaan er keihard voor

Baanzoeker, wat goed je te zien. Wij zijn Intermediair Uitzendbureau. Sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. We hebben connecties met de beste en leukste werkgevers in de regio. Bovendien zijn we op de hoogte van ontwikkelingen binnen jouw werkgebied en weten we alles over de lokale arbeidsmarkt. Jouw passende baan? Die is binnen handbereik.

Wij maken werk van jou

Het gaat ons om jouw toekomst. Jij staat centraal. Onze intercedenten nemen de tijd voor je. Met oprechte interesse en betrokkenheid denken we met je mee en zoeken we de baan die jou past! In een goed gesprek ontdekken we samen waar jouw kracht ligt – en die ligt soms in het onverwachte. We nemen de tijd voor je, bekijken wie je écht bent als persoon en waar jouw kwaliteiten en wensen het best tot zijn recht komen. Zodat we tegen opdrachtgevers kunnen zeggen: deze kandidaat past écht bij jullie organisatie. Samen gaan voor die baan? Of ons eerst wat beter leren kennen? Zoek de dichtstbijzijnde vestiging en neem contact op.

Direct inschrijven

Direct inschrijven kan natuurlijk ook. Wij maken werk van jou en zo gaan we samen op zoek naar de baan die werkt voor jou! Gevonden? Zet je tanden er maar in. Wij blijven voor je klaar staan. Als een winning team.