Assemblagemonteur

  • 38
  • Apeldoorn
  • LBO, MBO
  • € 1700 - 1850
Solliciteren

Wij zijn per direct op zoek naar een assemblagemonteur voor onze opdrachtgever Tomra Systems in Apeldoorn. De leverancier van de automaten waar jij je lege statiegeldflessen recyclet. 

Ze proberen samen met hun klanten en het team de wereld een beetje mooier te maken. Doordat onze samenleving meer grondstoffen gebruikt dan er beschikbaar zijn, raakt onze aarde uitgeput. Onze missie is daarom het vernieuwen van de wijze waarop we onze grondstoffen verkrijgen, gebruiken en hergebruiken. Zo werken we aan een duurzame samenleving. 

Als assemblage medewerker ben je de creatieveling die flessenverzameltafels en conveyors assembleert en op locatie compactoren vervangt. Jij zorgt ervoor dat de installatie achter de flessenautomaat compleet is. 

Wat vragen wij?

We zoeken naar iemand met de volgende kenmerken:

- Teamplayer: je functioneert goed in een team en vindt het leuk om samen iets te creëren.

- Bekend in de techniek: je hebt ervaring met het werken met diverse (grote) gereedschappen en machines (bijv: freesmachine), je beschikt over technisch inzicht en gaat nauwkeurig te werk.

- Zelfsturend: je werkt in een team, maar hebt wel je eigen taken en werkplek dus zelfstandig werken is voor jou geen probleem. We verwachten dat je jezelf weet te motiveren en initiatief durft te tonen.

- Doorzetter: je weet van aanpakken, houdt je aan gemaakte afspraken en bent bereid om over te werken wanneer dit nodig is.

In ruil hiervoor bieden ze:

- Een leuke werkomgeving binnen een enthousiast team en informeel bedrijf (met eigen bar)

- Een marktconform salaris

- Een 38-urige werkweek (maandag t/m vrijdag)

- Op vrijdagmiddag drinken ze gezellig een borrel in hun eigen kroeg. 

 

Ben jij de persoon die wij zoeken? Reageer dan snel of neem contact op met de vestiging Apeldoorn voor meer informatie: 055 - 5220666

3220