De ideale werknemer?
Wij gaan er keihard voor

Uitzendbureau

Uitzenden

Werving & Selectie

Detacheren

Alles in het werk

Wij zijn Intermediair Uitzendbureau, sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. Prettig kennismaken. Heeft jullie organisatie een specifiek personeelsvraagstuk in flexibele werkvormen? Kom maar door. We zijn gespecialiseerd in diverse diensten in arbeidsbemiddeling. Je ziet ze hierboven. Maar ook in onderstaande diensten zijn we meer dan thuis. Zo bieden we een effectieve maatwerkoplossing die werkt! En dat doen we met veel energie. Daar bijten we ons in vast.

Poolmanagement

Meerdere werknemers nodig voor wisselende diensten en shifts? Met ‘Poolmanagement’ put je uit een vaste pool uitzendkrachten die op jouw verzoek ingezet kunnen worden. Zo zijn er altijd flexwerkers beschikbaar.

Lees meer
Al enkele jaren is Intermediair uitzendbureau (Zwolle) onze eerste leverancier voor flexibel personeel. Bij Intermediair Uitzendbureau werken enorm betrokken en gedreven medewerkers, ze zijn bereid net dat stapje extra te doen voor de uitzendkrachten. Hierdoor weten zij in tijden van hoog- en laagconjectuur de juiste medewerkers voor ons te vinden en aan ons te binden. Dit heeft al geresulteerd in vele succesvolle plaatsingen en hopelijk zullen daar nog vele aan worden toegevoegd.

Peter Jongsma – HR Adviseur Betonson