Werkgever

De ideale werknemer? We gaan ervoor

Werkgever, prettig kennismaken! Wij zijn Intermediair Uitzendbureau, sterk in arbeidsbemiddeling en uitzendwerk. We zijn een energieke dienstverlener voor elk specifiek personeelsvraagstuk in flexibele werkvormen. We hechten daarbij veel waarde aan een goede relatie, want dat is voor ons de sleutel tot succes.

Zo pakken wij aan

Met diensten als uitzenden, werving en selectie, detacheren, payrolling en poolmanagement is er altijd een oplossing die werkt voor jullie organisatie. In een persoonlijk gesprek en intake halen we samen het vraagstuk boven tafel. Waar heeft jullie organisatie behoefte aan? Hoe kunnen we de arbeidsbemiddeling daar naadloos op laten aansluiten? Vervolgens bieden wij een effectieve maatwerkoplossing. En daarna? Daarna blijven wij aan jullie zijde. Als een sterk team.

De kandidaat die jullie past

Welke vacature er ook ingevuld moet worden – wij stellen alles in het werk. We beschikken over een uitgebreid netwerk, zijn op de hoogte van ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en hebben een database vol enthousiaste baanzoekers. Stuk voor stuk gedreven en fanatiek. Samen gaan we op zoek naar een match. En daarbij gaan we uiterst zorgvuldig te werk. We testen vaardigheden, motivatie en aanpassingsvermogen van kandidaten. We analyseren werkgedrag en vragen referenties op. En bij een intakegesprek vragen wij door. Alle kaarten boven tafel. Zo krijgen we echt een goed beeld van iedere werkzoekende en vinden we de kandidaat die past bij jullie organisatie! Voor elk denkbare branche: van industrie, techniek en bouw tot kantoor, horeca en logistiek.